Boomverzorging & Bosbouw

Wij, klusbedrijf HBremmer, mogen echte specialisten genoemd worden als het gaat om bosbouw. D.m.v. een andere visie en een goede klimtechniek, kan elke boom voor u gesnoeid worden. Vaak wordt er een kapvergunning afgegeven voor onverzorgde bomen, maar door ons bedrijf laten de klanten hem toch staan. Als de boom toch moet wijken, dan kunnen wij deze opdracht ook voor u uitvoeren. Daar hebben wij verschillende technieken voor. Na het wijken van de boom proberen wij het hout zoveel mogelijk te gebruiken voor doeleinden zoals: tuinmeubelen en landhekken. Allemaal om het milieu te besparen. Heeft u toch nog last van de stronk (de stobbe), dan kunnen wij deze weg vrezen met een stobbenfrees.

Voor het realiseren en onderhouden van singels en bospercelen bent u ook aan het goede adres. Dit doen wij d.m.v. diverse soorten heesters en bomen. Ook hier wordt weer gedacht aan de natuur, zodat er voor de dieren vruchtdragende heesters geplant kunnen worden.

 

henk bremmer

stobbenvrees, boomverzorging, snoeien, bomen kappen, bestrating tuin; bestrating oprit; bestrating leggen; bestratingsmaterialen; bestrating schoonmaken; bestrating bestellen; aftimmeren dakkapel; aftimmeren dakraam; aftimmeren carport; aftimmeren kozijn; aftimmeren radiator; aftimmeren dakgoot; aftimmeren badkamer; aftimmeren raamkozijn; aftimmeren schuur; aftimmeren verwarming; aftimmeren zolder; aftimmeren afzuigkap; afdak aftimmeren; asbest aftimmeren; snoeien hortensia; snoeien buxus; snoeien appelboom; snoeien beukenhaag; snoeien olijfboom; tuinonderhoud; tuin onderhouden; tuin onderhoud gras;