Wie zijn wij?

H.Bremmer klus en hoveniersbedrijf is al sinds het jaar 2000 een begrip! Wij zijn werkzaam in diverse branches en sectoren en we werken samen met goede toeleveringsbedrijven. Waar u het grootste voordeel mee behaald is dat u bij ons voor alle klussen in en om uw huis terecht kan. Soms heeft u klussen waar u tegenop ziet en voor u uitschuift. Toch zijn het vaak klussen die hoognodig gedaan moeten worden. Het liefst zou u daar iemand voor in willen huren. Neem in dat geval gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een kundig contactpersoon regelt verder alles voor u. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook verschillende bedrijven hebben ons gevonden. Het verrichten van diverse werkzaamheden zoals het onderhouden van het complex (terrein) is voor ons geen probleem. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen.

Wilt u eens kennis maken met onze diensten? Schroom niet en neem contact op via de contactpagina. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw bericht.

henk bremmer

Kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk binnen ons bedrijf. Wij leveren graag het beste eindproduct aan onze klanten. Dit doen wij samen met onze toeleveringsbedrijven. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid!

Groot voordeel

Onze klanten behalen een groot voordeel doordat onze werkzaamheden zowel in en rond uw huis gedaan kunnen worden. Zo kunnen we u makkelijk van dienst zijn met diverse mogelijkheden. Wij regelen alles van A tot Z volgens afspraak!

Milieu

Wij proberen zoveel mogelijk te denken aan het milieu. Dit doen we door het hout van omgezaagde bomen en takken te gebruiken voor doeleinden zoals: tuinmeubels en landhekken. Ook maken wij gebruik van vruchtdragende heesters die bijdragen aan het dierenwelzijn.